Social Improvements to the Club

You said, we listened, the club did

A social survey in 2015 showed that the members weren’t using the club as much as they would like to because of the mediocre standard and condition of the social facilities.

5 years late and after a lot of effort from members across the club, the buildings have been extended and reconfigured to respond to the feedback that was received from the membership.

 

Sufficient space – 🙂

Smart changing areas – 🙂

Smart lounge area – 🙂

Casual area – 🙂

Larger gym – 🙂

Catering facilities – 🙂

Space for indoor games – 🙂

Balcony – 🙂

Good court viewing – 🙂

Shower Cubicles – 🙁

Separate members kitchen – 🙁    Come on, the arrangements are pretty good

Vending Machines – 🙁    Coffee and snacks available at the bar

Bar close to squash courts – 🙂

That’s a a massive improvement driven by members wishes.

You Said, We listened, The club responded!